Nyheder

Vær praktisk og miljøvenlig på samme tid

single image

Prøv at forestille dig at kunne være praktisk når du skal sende genstande afsted, eller når du skal flytte eller opmaganisere genstande, som skal pakkes ned. Og så tilføj aspektet hvor du ovenikøbet også er miljøvenlig i dine praktiske gøremål. Dette er en skøn kombination, som vi med glæde kan gøre virkelig hos Dania Emballage, hvor vi tilbyder dig smarte og prisvenlige praktiske løsninger for emballage, samtidig med at vi tilbyder dig miljøvenlige produkter. Dermed kan du med god samvittighed købe dine praktiske løsninger for papkasser, kassefyld, emballage og lignende fra os, vel vidende at du vælger en miljøvenlig løsning. Læs med her hvor vi præsenterer dig for Dania Emballage, eller gå direkte ind på vores hjemmeside https://daniaemballage.dk/ hvor du både kan tjekke vores store udvalg ud, kontakte os ved spørgsmål eller købe din praktiske og miljøvenlige emballage allerede i dag. 

Stort udvalg af forskellige produkter

Vi hos Dania Emballage kan stolte fortælle dig, at vi har markedets største udvalg af emballage og andre praktiske produkter, som kan anvendes ved forsendelser, opmaganisering, indpakning og flytning. Derfor kan du nemt og simpelt købe alt du skal bruge fra det samme sted, hvilket gør dit liv en anelse nemmere. Vi kan tilbyde alt lige fra boblefolie, etiketter, bølgepap, indpakning, kassefyld og kuverter, til manillamærker, papkasser, poser, silkepapir, strækfilm, tape og paprør, og alt andet imellem disse produkter. Alle disse produkter kan fås i forskellige størrelser, priser, længder og farver, så du kan få præcis den emballage, som du leder efter. 

At være miljøvenlig har aldrig været neemmere

På vores hjemmeside har vi valgt at det skal være nemt og simpelt for dig at vide, hvor miljøvenlig du er, når du køber produkter fra Dania Emballage. Derfor har vi implementeret simple logoer, som indikerer for dig, hvilke miljøvenlige aspekter hvert produkt indeholder. For det første kan du finde genanvendelige produkter. Det genanvendelige aspekt betyder, at vi sparer på produktionen, da du altså kan blive ved med at anvende produkterne igen og igen. Der er også plastik frie produkter, som garanterer dig, at der ingen plastik er i produktet overhovedet. Ved at spare på plastikken redder vi blandt andet verdens have. Vi har et logo for vores produkter lavet af genbrugs materiale, hvilket sikrer, at intet materiale bliver efterladt i naturen. Vi har også bionedbrydelige produkter, hvilket betyder, at produktet naturligt nedbrydes, når du ikke kan anvende det længere. Og så har vi logoet for komposterbare produkter, som alle kan smides til kompost når du er færdig med dem, så de kan anvendes i naturen i stedet. 

You may like