Menu
Vi har gjort vores prisstruktur så simpel som mulig. Det månedlige abonnement indeholder alle funktioner uden begrænsninger eller ekstra gebyrer.

En fast pris uden overraskelser

Vi har gjort vores prisstruktur så simpel som mulig. Det månedlige abonnement indeholder alle funktioner uden begrænsninger eller ekstra gebyrer.

179,- kr. DKK pr. måned (eks. moms)

Kom i gang nu

Prøv Zapla gratis i 30 dage. Der opkræves ingen betalingsoplysninger på forhånd og du vil få ubegrænset adgang til alle funktioner. Vores kundesupport er altid klar til at hjælpe dig, og vi hjælper dig gerne med at indsætte bookingmodulet på din hjemmeside!

Tilmeld dig gratis prøvetid

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der efter jeg har tilmeldt mig?
Alle starter med 30-dages gratis uforpligtende prøvetid. Der er ingen omkostninger eller skjulte gebyrer. Når dine 30-dages gratis prøvetid udløber har du muligheden for at opgradere til et abonnement og fortsætte med at bruge din konto.
Hvor kan jeg bruge Zapla?
Både bookingmodulet på din hjemmeside samt Zapla kontrolpanelet kan bruges fra mobiltelefoner, tablets og computer.
Skal jeg betale ekstra for SMS påmindelser?
Nej, ubegrænsede SMS-påmindelser er inkluderet i alle konti.
Hvornår skal jeg betale?
Når du har opgraderet din konto vil du betale den dag, din gratis prøvetid udløber. Hvis din gratis prøvetid allerede er udløbet betaler du samme dag som du opgraderer din konto. Herefter betaler du et fast månedligt abonnement. Der er ingen bindingsperiode, og du kan opsige dit abonnement når som helst.
Kan jeg få refunderet mit abonnement?
Hvis du er utilfreds med Zapla refunderer vi enhver betaling inden for de seneste 30 dage.
Hvilke betalingsmidler kan jeg betale med?
Vi tager imod VISA, MasterCard og American Express kreditkort. Vi tager desværre ikke imod Dankort, men kun VISA/Dankort.

Tilmeld dig gratis prøvetid