Nyheder

Oplever du en livskrise lige nu?

single image

I livet kan vi alle opleve livskriser, traumer eller andre hændelser, som gør man kan have brug for at få det vendt med en psykolog, som kan hjælpe en godt på vej videre fra situationen, og komme ud på den anden side igen som et helt menneske. Det er godt for liv og sjæl at gå til psykolog engang imellem, og få taget hul på ting i livet, som generelt set kan være ret så svære at snakke om. 

Finn Korsaa er en dygtig psykolog og forfatter som holder til i København K, og derfor er det altså rigtig let at komme til og fra Finn Korsaa praksis. Finn Korsaa har udgivet en række bøger indenfor det psykologiske felt. 

Finn Korsaa er autoriseret klinisk psykolog og specialist i parterapi, konfliktmægling, udvikling og psykoterapi for organisation, par og individ. Kort sagt så kan Finn Korsaa rigtig meget indenfor de forskellige psykologiske aspekter. Hvis du ønsker at vide mere kan du kigge mere på korsaa.dk.

Den psykoterapi som Finn Korsaa tilbyder er en hjælp til at skabe orden i det indre kaos som måtte herske, i et forsøg på at få magt over sig selv, og skabe mening og forståelse med tilværelsen, selvom man har været ude for en række hændelser, som har forandret en. 

Det er aldrig for sent at gøre noget ved det indre kaos, og selvom det hele kan virke uoverskueligt, så kan der faktisk gøres noget effektivt ved dig i samråd med en dygtig og kompetent psykolog som Finn Korsaa nu er. 

Livskriser kommer vi alle til at opleve, men det er vigtigt at for dem bearbejdet, så de ikke kommer til at spænde ben på dit fremtidge liv. Det er vigtigt at komme godt og helskindet igennem i en livskrise, hvor man ender op som et helt individ trods hvad man måtte gå igennem. 

Det kan være ting i barndommen, forliste parforhold, sorger og andre hændelser som kan gøre vi oplever en krise. Finn Korsaa kan hjælpe dig med at komme til bunds i hvad end som du måtte kæmpe med af personlige ting. 

Hvis du oplever problemer i dit parforhold, så kan Finn Korsaa også hjælper dig og din partner igennem en eventuel livskrise som i måtte opleve lige nu, så det ikke kommer til at koste jer forholdet. Finn Korsaa kan hjælpe jer med redskaber til at løse krisen og konflikterne, og derved kan du og din partner begge komme ud på den anden side som hele mennesker. 

You may like