Nyheder Tips og tricks

Mangler du inspiration til indretningen?

single image

Der findes utallige måder på, at man kan indrette sit hjem, værelse eller forretning på. Det handler om at fange den rette stil til stedet, og ikke mindst føle sig hjemme og godt tilpas. hvert år opstår der nye eller tilbagekommende trends til bolig og indretning. Vi læser om det i magasiner, på nettet eller endda ser forskellige typer indretnings tv-programmer. Der er inspiration at finde mange steder! Her finder du 5 forskellige trends inde for indretning, som er det nye sort i danskernes hjem. 

8 trends

  1. Pastelfarver! Før i tiden har danskerne fulgt det meget stilrene design i hjemmet, med knap så mange farver. Det er der blevet lavet om på! Pastelfarver er til at finde overalt, møbler, gardiner, sofaer og ikke minds vægmaling. Faktisk er det blevet en stor trend at male den ene væg i soveværelset, stuen eller køkkenet en pastelfarve som f.eks.: Lyserød, lyseblå eller lysegrøn. 
  2. Lys og liv! En anden stor trend lige nu er de mange starinlys man kan købe (som også ofte er farvet), men også snoet! Man kan købe dem færdiglavet, eller lave dem selv derhjemme. 
  3. Plakater og skilte! Der er ikke noget som pynter så fint på en væg som en plakat eller endda et skilt! Hvis man ønsker at fange den populære retro stil, så er et emaljeskilt perfekt at bruge! De findes i mange forskellige farver og ikke mindst motiver. Find dine nye emaljeskilte hos: emaljeskilt 
  4. Planter! Igennem tiden er danskerne også blevet vilde med planter. Især den såkaldte Blogger-plante – og bedre kendt som en monstera, fylder hjemme hos mange boliger. 
  5. DIY! Du har måske hørt ordet før, men hvad betyder det? DIY står for: Do It Yourself. Det er blevet en sand trend og hobby for mange derhjemme, at lave sin egen indretning. Med hjælp fra diverse bøger, youtubevideoer og instagram inspiration, er der mange steder at finde hjælp og nye muligheder til indretning. Hvorfor købe sit eget stuebord, hvis man kan lave den selv? 
  6. Vaser og tørrede buketter! Denne trend har især fanget mange kvinders interesse. Her finder man en smuk og fin vase, hvor man i stedet for en alminelig buket (som alligevel dør efter få dage), erstatter den med en tørrede buket! På den måde holder den længere, og kan findes i mange forskellige farver og stile. 
  7. Spejle! Spejle har altid eksisteret i et hjem eller bolig, men i stedet for det typiske firkantet spejl, så er de helt runde spejle blevet poplære! Erstat spejlet i gangen med et rundt, og få et mere dynamisk hjem. 
  8. Flet! Den sidste store trend hjemme hos danskerne er flet – og især fletkurve. Brug en fletkurv til opbevaring af: bøger, strikketøjet, toiletruller, legetøj og meget mere! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may like