Nyheder

Køb din Epson printer patron

single image

Du står og skal printe noget vigtigt til dit arbejde, til din skole eller til familien. Og du mangler den rette printer patron nemlig Epson 29XL sampak. Den kan du få forskellige steder, du kan snildt købe dem på nettet, søg på patronens navn og se hvor den kan købes. Det kunne fx være hos: www.inkpro.dk eller billigtoner.dk eller pixojet.dk. Det er møg irriterende at stå uden en patron, når man har noget, der skal printes. Hvis du ikke har tid på at få patronen leveret kan de også købes i diverse storcentre eller specialiserede butikker, som har computere, printere og anden elektronik.  Der vil de også kunne guide dig i forhold til eventuelle spørgsmål du har i forhold til at sætte patronen ind i printeren, tage den ud eller hvis den melder fejl. Det kan du også læse dig til i vejledningen eller Google dig frem til, men ofte er det rart at få personlig betjening. Når du køber Epson 29XL sampak, får du en pakke bestående af 4 forskellige patroner, så du printe ud i farver når du har behov for det. 

 

Hvad koster den og hvornår bliver den leveret

Den koster mellem 250-300 kroner og bliver leveret inden for 1-2 dage afhængigt af, hvor du bestiller den. Det er vigtigt at have en printer hjemme hos dig selv. Det giver dig frihed til at styre dit arbejdsliv på en anden måde, være mere selvstændig og selv bestemme hvornår du vil printe noget. Det er selvfølgelig smart at printe ting på jobbet, men det skal man i virkeligheden have tilladelse til og spørge sin overordnede om. Men det er bedst at gøre det efter arbejdstid, hvis du ikke er interesseret i at andre ser hvad du printer, for eksempel en fødselsdagsinvitation eller lyrics til din yndlingssang, som skal deles ud til din næste party. 

 

Print om og om igen – gør det hjemme, det er nemmest

 

Ofte laver man fejl i sine dokumenter og ser det først bagefter, derfor er det smart at have sin egen printer, så man ikke skal vente til man kommer på arbejde igen før man kan printe. Man kan nemlig printe når man har lyst. Det behøver ikke at være mellem 08-17, men kan være kl. 21.37 hvis det skulle være. Det er fedt at have en printer med farve. Derfor er Epson 29 XL sampak rigtig god at have både på dit arbejde, men så sandelig også derhjemme. 

You may like