Nyheder

Her finder du nogle af Rolex’ lækreste ure

single image

Er du på udkig efter et nyt ur? Creme de la creme? Noget som er de færreste forundt? Noget du vil få opmærksomhed omkring og som vil booste dit lille, skræmte ego til et stort dyrisk brøl? Ja, så skal du vælge et Rolex submarine. Du vil ikke fortryde. 

Hvis du læser dette kender du nok allerede en del til Rolex. Nummer 1 på listen over ure-brands i verden, hvor kvalitet, finesse og funktionalitet tikker i ren idyl hvert sekund. 

En fin lille liste

Her er en liste over 5 Rolex ure, som du med elegance kan dykke ned i og drømme om at de en dag kommer til at sidde på dit håndled. Måske kun én af dem, måske dem alle. Hvis du er heldig. De koster nemlig en smule. Du kunne vælge at købe dem fra ny. Eller du kunne vælge at købe dem brugt. Det er dit valg. Genbrug får en anden betydning, når vi taler om Rolex. Men lad mig allerede nu advare dig. Du kommer nok af med under 50.000 kroner, hvis du er heldig. Og måske over 150.000 kroner, hvis vi strammer garnet. 

  • Rolex Oister Purpetual Submariner 
  • Rolex Submariner Military Milsub
  • Rolex Submariner Kermit 
  • Rolex Submariner Date Black PVD
  • Rolex Submariner Giehra Verde

Det, disse ure har tilfælles er at de emmer af kvalitet fra inderst til yderst. Brandet Rolex har været kendt i rigtig mange år og det er ikke uden grund. At købe et Rolex ur er som at gøre en god investering. Du skal vælge det ud, du allerhelst vil have, men du kan også tænke på at vælge et ur, som beholder sin værdi i mange år fremadrettet og derfor er det en god idé at kunne noget i rustfrit stål. På den måde beholder det sin værdi, sit udtryk og du vil kunne sælge det igen, hvis du er typen, der godt kan lide at lave gode handler.

Gaven, der aldrig bliver glemt

Rolex er også en ganske udmærket gave at give til din udkårne. Der går langt imellem at nogle køber et Rolex ur til deres partner, hvor partneren ikke bliver ellevild og fuldstændigt overvældet af den rus, der skyller over én, når man ser bogsterne ROLEX på æsken. Jo tak, så er den weekend reddet. Lav din research, find ud af hvilken stil din partner kan lide og hvad der vil passe bedst til ham eller hende og gå så ud og køb en gave, som aldrig nogensinde vil gå af mode. 

You may like