Nyheder

Find ukendte numre online her

single image

Der var engang, hvor jeg aldrig nogensinde fik et opkald fra andre end lige præcis dem, jeg kendte. End ikke Gallup gad nogensinde at ringe til mig.

Det gik så vidt, at jeg ligefrem gik rundt og fortalte mine venner, at jeg faktisk ville ønske, at der var en eller anden person fra Gallup eller om ikke andet så i det mindste et eller andet telemarketing-bureau, som ville ringe til mig. Kom nu, ring til mig! Fordi jeg bare gerne ville finde ud af, hvad det er de spørger om og hvorfor det er at alle synes, det tilsyneladende er så irriretende.

Nå ja, jeg arbejdede forresten også selv i noget, der minde om Gallup – et bureau, hvor vi ringede rundt og interviewede folk om forskellige emner, som så efterfølgende blev brugt som statistik i forskellige artikler i blandt andet Dagbladet Børsen.

Så jeg ville jo også gerne prøve, hvordan det var at sidde i den anden ende af røret og bliver ringet op af en totalt fremmed lige midt i aftensmaden eller mens putteseancen af hsuet to mindste beboere var i fuld gang.

Men det skete bare ikke.

Indtil jeg en eller anden dag vist kom til at registrere mig med navn og telefonnummer på en hjemmeside, som jeg åbenbart (med meget små bogstaver) havde givet tilladelse til at give give mine oplysninger videre og bruge til markedstørings øjemed. Måske på mere end én hjemmeside.

Så skal jeg ellers nok love for, at der kom hul igennem, og siden da er der nærmest ikke det selskab, der ikke har prøvet at ringe til mig. Ofte det samme selskab op til flere gange også.

Og nu kan jeg så tale med af erfaring: Jo det er faktisk pænt irriterende.

Men det mest irriterende er, når de ikke ringer med ukendt nummer. For så er man jo faktisk i tvivl, om man skal tage telefonen. Er opkaldet reelt, eller er det bare endnu en sælger, der vil sælge mig noget? Eller måske endda ligefrem spam?

Det er der heldigvis metoder til at finde ud af. For en del telefonnumre er efterhånden blevet registreret, sådan så man hurtigt og nemt kan slå et telesonnummer op og finde ud af, om det er et nummer, man skal ringe tilbage til – eller bare lade være.

Hvis du gerne vil tjekke et hemmeligt nummer eller et andet telefonnummer, så kan du for eksempel klikke dig ind på hjemmesiden ovenfor.

You may like