Nyheder Sundhed

Få effektiv hjemmetræning med en slyngetræner

single image

Slyngetræner er det perfekte træningsredskab til din hjemmetræning, hvor du har mulighed for at komme rundt om alle kroppens muskelgrupper. Det er altså en billigere mulighed for et redskab med mange forskellige anvendelsesmuligheder, og du har derfor også mulighed for at skabe afveksling i din træning med blot et enkelt redskab, der ikke koster dig en halv opsparing.

Hvad kan jeg træne med en slyngetræner?

Som skrevet er der rig muligheder for øvelser med en slyngetræner. Når du træner med en slyngetræner, bruger du din spænding i kroppen, kombineret med din egen vægt, til at skabe den effektive modstand. Samtidig træner du både dine koordinationsevner og stabilitet.

Med en slyngetræner kan du fx træne low rows, hvor din arme, din ryg og skuldre bliver trænet effektivt. Hvis du i stedet vil rykke træningsområderne til dine baller, lår og din mave, kan du lave øvelsen squat jumps. Med øvelsen atomic push ups har du mulighed for at træne muskelgrupperne i dit bryst, dine arme og maven.

Fælles for alle øvelserne er, at du selv vælger den belastning, der passer til netop dig, ved at justere din krop. Det er nemlig din egen kropsvægt, der er med til at give muskelbelastningen under øvelserne. Hvis du vil finde yderligere inspiration til øvelser, kan du altid søge åbent, og der dukker et hav af muligheder op.

Hvilken slyngetræner skal jeg vælge?

Tænk på dine behov for træning, når du skal vælge en slyngetræner. Som sagt er det et enkelt redskab, hvor din egen kropsvægt er med til at belaste dine muskelgrupper under de forskellige øvelser. Der er dog nogle ting, du kan overveje, før du køber en slyngetræner:

Skal du have din slyngetræner med på farten?

Hvis du allerede nu ved, at du skal have din slyngetræner med på farten, er det en god idé at gå efter en mulighed, der ikke fylder ret meget, og som er let at pakke sammen. Det gør den mere fleksibelt at håndtere, og ganske enkelt sjovere at bruge, når den er let både at pakke ned og pakke ud.

Hvad er materialet lavet af?

Du kan også overveje, hvad materialet er lavet af, for at sikre dig, at det er den mest holdbare løsning. Hvis du ved, at du kommer til at bruge redskabet meget, skal du gå efter en løsning, der kan holde længe til en del brug.

Er der andre muligheder ved slyngetræneren?

Du kan også kigge på den belastning, der er angivet, ved en slyngetræner. Du kan tænke, at den skal kunne holde til dig og din vægt. Forventer du derfor at tage kilo på et muskelmasse, bør du medregne dette. Det er nemlig helt essentielt, at slyngetræneren kan holde til dig og din vægt, så den har den længst mulige levetid.

Læs også Sådan opnår du en effektiv hjemmetræning om slyngetræner hos kongprod.dk.

You may like