Nyheder

Derfor skal du sikre dit hus

single image

Hvis du bor i hus eller lejlighed, så kan det være en rigtig god idé at installere en alarm. Du tænker måske ikke uheldet vil ramme dig, og du vil blive udsat for indbrud, men det sker, og desværre er ingen freddet. Tilgengæld vil indbrudstyvene anse dit hjem for meget mindre attraktivt at bryde ind i, hvis du får installeret en alarm. De vil helt sikkert gå en stor bue udenom din bolig, og den vil ikke være først på deres liste, når de begår indbrud. 

At opleve et indbrud i sit hjem, er noget af det mest grænsekverskridende man som menneske kan blive udsat for. Forestil dig at du en dag kommer hjem, og så er hele dit hjem endevendt – fremmede mennesker har rodet i alt hvad du ejer. De har kigget dine private ting igennem, og du føler dig magtesløs og et indbrud kan føles som et kæmpe overgreb. Når du har haft indbrud følger der en masse formelle ting med efterfølgende, som kan kræve rigtig meget tid og ressourcer i form af politiet som skal indvolveres, men også dit forsikringsselskab, som skal tage stilling til hvor meget du kan få erstattet og dækket. Men hvis du foreksempel har fået stjålet noget med stor affektionsværdi, så kan forsikringen jo ikke erstatte det. 

Ovenstående scenarie vil man som menneske gerne undgå, for et indbrud er aldrig sjovt, og man kan efterfølgende komme til at føle sig rigtig utryg i sit eget hjem. Ens hjem burde være ens sikre base, og ikke et sted hvor man skal være bange for at være fordi man har haft udbudende gæster. 

Heldigvis er der råd for hvordan du netop undgår indbrud i dit hjem. Med en TrueGuard SmartBox er du altså top sikret. Dette er en af de bedste alarmer til dit hjem, som kan købes på markedet. Denne alarm kan vælges med bevægelsesføler, dør – og vindues sensor eller du kan vælge at tilslutte bevægelsessensor med indbygget kamera, der kan sende dig foto ved aktivering af alarmen. Ved alarm sendes der direkte besked til dig via den gratis app som Trueguard har, eller du kan vælge en ordning med der sendes SMS besked til din mobiltelefon. Det er virkelig smart, og det er den ultimative løsning på at undgå indbrud, og derved føle sig helt igennem tryg i dit eget hjem. Vi anbefaler både huse og lejligheder at få sådan en alarm, for man kan desværre aldrig vide sig sikker på, om der er uventet gæster på spil.

You may like