Nyheder

Derfor skal du bruge en life coach

single image

Uanset om du ønsker at gå op af virksomhedsstigen på dit arbejde eller bane en st for dig selv som iværksætter, forbliver én kendsgerning overalt. Vi har alle brug for lidt støtte. At leve dit bedste personlige og professionelle liv kræver forsætlig selvrefleksion og løbende personlig udvikling. Selv når man har bedst, har vi dog alle blinde pletter, der forhindrer os i at se hele billedet af vores liv og de tanker, vaner og adfærd, der hindrer vores vækst. Det samme gælder vores venner og familie. Mens de der er tættest på os, måske har de bedste intentioner, mangler de ofte dømmekraft for at analysere og levere råd og hjælp på en passende måde. Så hvem henvender vi os til for upartisk evaluering og ekspertise? Her kan en life coach hjælpe dig, så derfor vil vi komme med nogle gode grunde til, at benytte sig af en Life coach.

Alle har brug for forbedringer

Succesrige mennesker lader ikke deres fremskridt være tilfældige – de griber selv tyren ved hornene. Ansættelse af en life coach er et godt eksempel på, hvordan de, der søger personlig og professionel udvidelse, kan tage ansvar for deres egen vision. Faktisk har nogle af vores yndlings forbilleder set værdien af coaching . For eksempel, både Oprah Winfrey og Bill Gates har rost deres egne oplevelswer med en life coach. Winfrey har længe arbejdet med træner Martha Beck og har udtalt at coaching hjælper dig med at stoppe de skøre tanker i dit hoved, som hele tiden fortæller dig, at du ikke har god nok. Alle har brug for en træner. Vi har alle brug for mennesker, der giver os feedback. Sådan forbedrer vi os.

Det er mere end bare at sætte mål og rapportere fremskridt. Gennem life coaching støtter en coach sine kunder gennem skift, gennem transformation, og står for deres storhed, deres opture og deres beslutninger. Fra at føle sig fast i livet til at starte kreative projekter og karriereovergange, bliver en life coach en del af dit team, der er forpligtet til din udvikling. Mens nogle coaches kan tilbyde terapeutiske tjenester til at hjælpe dig med at identificere mentale blokeringer og begrænse overbevisninger, er hovedmålet med en life coach at hjælpe dig med at hjælpe dig selv med at designe og udføre en bestemt vision om dit liv. Ved at samarbejde om handlingsfrie trin overgår du og din livscoach tankegangen for at skabe handlinger og praksis, der vil omdanne dit liv fra stillestående til det bedre.

You may like