Nyheder

Derfor bør du uddannes i mindfulness

single image

Mindfulness har mange gode fordele, som er værd at kende til og forstå. Videnskabelig forskning har vist, at mindfulness i praksis mindsker både stress og angst, øger opmærksomheden, forbedrer interpersonelle forhold, styrker medfølelse og giver en lang række andre fordele. Her vil vi komme med nogle af gode grunde til, at du bør overveje at få undervisning i mindfulness gennem en Mindfulness uddannelse.

Hvad er fordelene ved mindfulness?

  • Følelsesmæssig regulering: Mindfulness er forbundet med følelsesregulering på tværs af en række forskellige undersøgelser. Mindfulness skaber sågar ændringer i hjernen, der svarer til mindre reaktivitet og bedre evne til at man kan engagere sig i forskellige opgaver, selv når følelserne også er aktiveret.
  • Større medfølelse: Folk der har modtaget undervisning i mindfullness, er mere tilbøjelige til at hjælpe nogen i nød og have en større selvmedfølelse end de, som ikke har.
  • Reduktion af stress og angst: Mindfulness reducerer følelsen af stress og forbedrer angst, når man er placeres i en stressende, social situation.
  • Forbedret opmærksomhed: Talrige undersøgelser har vist en forbedret opmærksomhed, herunder en bedre ydeevne på objektive opgaver, der kræver et omfattende koncentrationsspænd ved at have anvendt mindfulness.

Opmærksomhed

Mindfulness handler som tidligere påpeget, i meget høj om den opmærksomhed, der mest og ofte udelades. Det er sågar faktisk en af ​​de vigtigste ting at huske på omkring mindfulness. At sindet hælder mod venlighed er det, der gør uddannelsen i mindfulness så behagelig og forfriskende samt samtidig enorm vigtig. Det gør også dit sind i stand til at være et mere behageligt sted end det ellers ville være. Hvis der ikke er nogen hensigt at være venlig eller blid, så er du ikke rigtig opmærksom. Det er i så fald bare bevidstheden, og derfor ikke mindfulness der er i spil.

Mindfulness udvikler vores hjerner

Stoffet Amygdala aktiveres, når man opdager og reagerer på følelser i mindfulness, herunder vanskelige eller stærke følelser som for eksempel frygt. Efter undervisning i mindfulness kan denne del af hjernen muligvis være mere eller mindre aktiveret.

Hippocampus er afgørende for læring og hukommelse og hjælper med at regulere amygdalaen oppe i hjernen. Hippocampus er her mere aktiveret og producerer mere stof efter at have modtaget undervisning i mindfulness.

Den præfrontale cortex er mest forbundet med modenhed, herunder at regulere følelser og adfærd og tage de gode samt de rigtige beslutninger. Denne del af hjernen er ligeledes mere aktiveret og udviklet efter en omgang mindfulness undervisning.

You may like