Menu

Modtag tidsbestillinger på din hjemmeside

Du har måske allerede bygget en hjemmeside til din virksomhed, og nu kunne du også godt tænke dig at modtage tidsbestillinger direkte på din hjemmeside. Så vil Zapla være noget for dig, og denne guide viser dig hvordan du kommer i gang med at få et bookingsystem på din hjemmeside.

Zapla er et bookingsystem, der i løbet af ganske få minutter kan indsættes på din hjemmeside. Bookingmodulet tilpasser sig automatisk designet på din hjemmeside, så det ser ud som om du selv har lavet det. Det er let at komme i gang, bare følg med.

1. Det første skridt er, at du opretter en gratis konto. Her får du 30 dages gratis prøvetid til at afprøve bookingsystemet.

Indtast dine firmaoplysninger i bookingsystemet

2. Efter du har oprettet din konto kan du gå i gang med det samme. Start fx med at udfylde dine firmaoplysninger i menuen “Modul”. Disse oplysninger bruges, når bookingsystem udsender e-mail og SMS beskeder til din kunder angående deres aftale.

Tilføj de ydelser din virksomhed tilbyder til bookingsystemet

3. Tilføj de ydelser din virksomhed tilbyder.

Kopiér kode

4. Det er nu tid til at indsætte bookingmodulet på din hjemmeside. Gå til menuen “Modul” og vælg “Modul” igen. Klip på knappen “Kopiér kode”. Åbn nu dit hjemmesideværktøj og find funktionen til at indsætte HTML-kode. Indsæt koden som du kopierede fra Zapla.

Bookingsystem på hjemmeside

5. Gem din hjemmeside. Dit bookingsystem er nu klar!

Så let er det at opsætte Zapla som bookingsystem på din hjemmeside! Hvis du har spørgsmål eller brug for for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os på support@zapla.co. Vi svarer inden for 24 timer.

Husk! Vi hjælper dig også gerne med at indsætte bookingmodulet på din hjemmeside.

Alle blogindlæg