Menu

Zapla-bloggen

Følg med på bloggen for at lære mere om dit booking system til din hjemmeside.

Zapla lukker

Jeg skriver for at overlevere nogle dårlige nyheder: Zapla lukker den 31. oktober 2019! Tusind tak for din støtte og for at bruge Zapla som dit booking system.

Jeg ved at det er besværligt når en service lukker og det har ikke været en nem beslutning. Nye regler har i stigende grad gjort det en udfordring at drive en Internet-virksomed på vores størrelse. Det gør det svært at levere et kvalitetsprodukt der kan leve op til alle krav. Zapla vil fortsætte driften til og med den 31. oktober 2018. Bruger du vores Stripe-integration kan du fra den 14. september 2019 opleve at flere at dine betalinger vil blive afvist.

Ønsker du at eksportere en kopi af alle dine bookinger kan du gøre det ved at logge ind på din konto og åbne Integrationer > Exportér til XLSX.

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker du at opsige dit abonnement kan du kontakte os på support@zapla.co.

Med venlig hilsen,

Chiel
Stifter af Zapla

Zapla og GDPR

Den nye persondataforordning, også kendt som GDPR, træder i kraft den 25. maj 2018. Vi kan forsikre dig, at fra i dag den 17. maj 2018 lever alle Zapla services fuldt ud op til EU’s krav.

Læs mere

Tilpas dine e-mail og SMS påmindelser

Tilpas dine e-mail og SMS påmindelser

Tit og ofte er det en god idé at sende en personlig e-mail eller SMS til din kunde efter de har oprettet en booking. Derfor har vi hos Zapla netop lanceret en ny funktion, der gør det muligt at lave dine egne e-mail og SMS påmindelser.

Læs mere

Hold en pause

Zapla tilføjer pausetid

Ofte er det rart at kunne tage en pause mellem hver aftale. Det gælder især ved hårdt arbejde, såsom massage, og det giver dig tid til at blive klar til den næste aftale. Derfor har vi netop tilføjet en pause-funktion til Zapla, der gør det super let for dig at holde en pause mellem hver booking.

Læs mere

Modtag betalinger med Stripe

Modtag betalinger med Stripe

Vi har netop lanceret en spændende ny funktion i Zapla. Det er nu muligt at lade dine kunder betale med VISA, MasterCard og American Express direkte i bookingmodulet på din hjemmeside når de bestiller en tid.

Læs mere

Godkend dine tidsbestillinger

Godkend dine tidsbestillinger

Det er nu muligt at godkende dine bookinger når du modtager dem. Det gør det muligt for dig, for eksempel, at sikre over for kunden at aftalen passer ind i din planlægning eller spørge kunden om yderligere oplysninger.

Under dine services finder du et afkrydsningsfelt du kan bruge til at aktivere godkendelse af bookinger.

Foruden dette kan du nu også gemme dine bookinger som kladde. Det betyder, at du kan gemme bookinger uden at din kunde modtager besked herom – perfekt til at planlægge tidsbestillinger som endnu ikke er helt fastlagte.

Glemmer dine kunder deres aftaler?

Vi kender det alle. En kunde har bestilt en tid, men dukker ikke op. Du prøver at ringe dem op, men de tager ikke telefonen, eller også har de blot glemt deres aftale hos dig.

Bookingsystemet udsender SMS påmindelser

Glemte aftale koster dig tid og penge, og derfor udsender bookingsystemet Zapla automatisk e-mail og SMS påmindelser. Når en kunde har bestilt en tid på din hjemmeside bliver der automatisk sendt en e-mail og SMS kvittering til både kunden og dig. På den måde er kunden er sikker på, at bestillingen gik korrekt i gennem, og du ved besked så snart som muligt.

Bookingsystem med e-mailpåmindelser

Præcis 24 timer før aftalen modtager din kun igen en påmindelse på e-mail og SMS, der husker dem på deres aftale hos dig. E-mailen indeholder også et kort med et link til Google Maps med placeringen af din virksomhed, så der er let at finde vej. På den måde bliver dine kunder husket på deres tidsbestilling hos dig.

E-mail og SMS påmindelser kan desværre aldrig løse problemet fuldstændigt, men det minimerer helt sikkert antallet af glemte aftaler rigtigt meget!

Modtag tidsbestillinger på din hjemmeside

Du har måske allerede bygget en hjemmeside til din virksomhed, og nu kunne du også godt tænke dig at modtage tidsbestillinger direkte på din hjemmeside. Så vil Zapla være noget for dig, og denne guide viser dig hvordan du kommer i gang med at få et bookingsystem på din hjemmeside.

Zapla er et bookingsystem, der i løbet af ganske få minutter kan indsættes på din hjemmeside. Bookingmodulet tilpasser sig automatisk designet på din hjemmeside, så det ser ud som om du selv har lavet det. Det er let at komme i gang, bare følg med.

1. Det første skridt er, at du opretter en gratis konto. Her får du 30 dages gratis prøvetid til at afprøve bookingsystemet.

Indtast dine firmaoplysninger i bookingsystemet

2. Efter du har oprettet din konto kan du gå i gang med det samme. Start fx med at udfylde dine firmaoplysninger i menuen “Modul”. Disse oplysninger bruges, når bookingsystem udsender e-mail og SMS beskeder til din kunder angående deres aftale.

Tilføj de ydelser din virksomhed tilbyder til bookingsystemet

3. Tilføj de ydelser din virksomhed tilbyder.

Kopiér kode

4. Det er nu tid til at indsætte bookingmodulet på din hjemmeside. Gå til menuen “Modul” og vælg “Modul” igen. Klip på knappen “Kopiér kode”. Åbn nu dit hjemmesideværktøj og find funktionen til at indsætte HTML-kode. Indsæt koden som du kopierede fra Zapla.

Bookingsystem på hjemmeside

5. Gem din hjemmeside. Dit bookingsystem er nu klar!

Så let er det at opsætte Zapla som bookingsystem på din hjemmeside! Hvis du har spørgsmål eller brug for for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os på support@zapla.co. Vi svarer inden for 24 timer.

Husk! Vi hjælper dig også gerne med at indsætte bookingmodulet på din hjemmeside.

Zapla er blevet lanceret!

apla er blevet lanceret

I dag er dagen hvor Zapla lanceres for alle! Vi har testet bookingsystem i en lukket beta siden november 2014, og for et par uger siden lancerede vi en snig-præmiere.

Zapla er et online bookingsystem som virker på alle hjemmeside og på alle platforme. Det gode ved Zapla sammenlignet med andre bookingsystemer er, at det integreres direkte på din hjemmeside og automatisk tilpasser sig dit design. Dine kunder vil ikke blive overført til et eksternt system når de prøver at bestille en tid. Med Zapla forbliver kunderne på din hjemmeside, hvor du har skabt deres tillid så de trygt kan afgive deres tidsbestilling.

Der skal lyde en stor tak til alle, der har hjulpet med at teste bookingsystemet mens det har været i beta. Vi kunne ikke have lanceret Zapla uden jeres hjælp. Tak!

Vi er sikre på at Zapla vil bidrage positivt til at de mange små erhvervsdrivende og selvstændige – jer – kan få et bookingsystem på deres hjemmesider, og vi glæder os til at dele produktet med jer!

Besøg Zapla på Facebook.
Følg Zapla på Twitter.
Spørgsmål? Kontakt os på support@zapla.co!

Arkiv