Nyheder

Bestil en måltidskasse og få tiden tilbage

single image

Når du bestiller en måltidskasse får du ikke bare leveret gode opskrifter og friske råvarer – du får masser af tid leveret sammen med pakken og det er det, der gør det hele værd. Jo, nok er du træt af at lave mad alle ugens dage eller du stresser hjem hver dag fra arbejde for at nå det hele inklusiv indkøb og madlavning og har travlt med at komme hjem og komme i gang. Men i virkeligheden kunne det være rart at kunne tage den lidt mere med ro. Bare et par gange om ugen, hvor madvarerne, opskriften og de ekstra 30 minutter stod og ventede på dig, helt stille og roligt. Uden stress. Uden jag. Hvis du synes at det lyder godt, skulle du overveje Simple Feast.

 

Med simple feast gør du din hverdag længere

 

Vi synes altid at tiden går for hurtigt, at vi ikke når nok og at tiden faktisk løber fra os. Som om den prøver at flygte fra os og selvom vi synes at det lyder helt skørt, så er det faktisk sådan at det føles. Men det kan du sætte en stopper for. Én gang for alle. Eller i hvert fald et par gange om ugen, hvor tingene ser anderledes ud og hvor du også ser anderledes ud. Mindre stress og jag, færre rynker i panden, sammentrukne skuldre og fraværende blik i øjnene. Med en måltidskasse bestemmer du selv hvad du vil spise og hvad maden skal indeholde. Ingen putter noget over hovedet på dig og hvis du er vegetar eller veganer er det også en mulighed. I dag kan alt lade sig gøre, det kræver bare at du klikker dig ind på hjemmesiden og vælger det, som passer bedst til dig eller til din familie.

 

Med en måltidskasse spiser du anderledes

Du kan ikke undgå at komme til at spise lidt anderledes, og måske sundere, hvis du spiser bestiller mad udefra. Fordi når du selv laver mad, er du tilbøjelig til at lave de samme 5-10 retter om og om igen. Men med en måltidskasse vil du blive inspireret til at spise anderledes, at få nogle andre ingredienser og prøve nogle retter, som du aldrig har prøvet før. Det gør det hele meget sjovere for alle, både for dig og din familie. Så klik dig ind på hjemmesiden og se hvad de tilbyder og vælg så det, der ser aller lækrest ud, det giver god mening. 

 

You may like