Menu

Om os

Zapla holder til i København. Det er vores mission at bygge det bedste booking system til alle hjemmesider.

Om os

Zapla blev grundlagt i 2014 på baggrund af den frustrerende oplevelse, det kan være, at bestille en tid online. De fleste bookingsystemer er ikke designet til at virke optimalt på mobiltelefoner, og flere kræver også brugerregistrering inden man kan få lov at bestille en tid. Og hvem har lyst til at registrere en bruger for en service, man måske kun kommer til at benytte sig af en enkelt gang?

Vi mente, at her var der plads til forbedring. Vi besluttede os derfor for at bygge et simpelt bookingsystem, der skulle være let at bruge. Med en baggrund i webbureau-branchen vidste vi, at det samtidig også skulle være uhyre nemt at sætte op på en hjemmeside. Løsningen blev et komplet bookingmodul, der med én linie kode kan indsættes på en hvilken som helst hjemmeside. Bookingmodulet tilpasser sig automatisk hjemmesidens design, så det føles som en integreret del af hjemmesiden.

Det er vores ambition at bygge et bookingsystem, der ser godt ud, er let at bruge, og gøre det tilgængeligt for alle.

Stifter

Chiel Robben

Chiel Robben

Chiel Robben grundlagde Zapla i slutningen af 2014. Han har arbejdet med webudvikling siden 2009, og har tidligere arbejdet som freelancer og senere som front-end udvikler hos en succesfuld, dansk SaaS startup-virksomhed. Han driver samtidig sit eget webbureau, 51st.