Nyheder Økonomi

5 skarpe om energimærkning

single image

Her i Danmark er et energimærke lovpligtigt når du ejer et hus. Du skal derfor holde dig informeret om hvordan du får fat i et energimærke, og få det ordenligt ordnet. Dette kan vi hjælpe dig med hos Danske Bygningssagkyndige, hvor vi kan give dig et tilbud og grundtig vejledning til dit energimærke. Gå derfor direkte ind på vores hjemmeside energimærke og bestil dit opkald i dag, hvorefter en energi konsulent vil kontakte dig senest en dag senere til en samtale. Du kan også læse med her hvor vi giver dig fem skarpe om energimærkning, så du er helt med på, hvad det er og hvordan det fungerer.

1. Formålet med energimærkning

Først og fremmest handler det om at motivere energi besparelser og øge effektiviteten inden for anvendelsen af energi i dit hus. Det giver også et overblik over udgifter forbundet med energi i dit hus. Det er derfor en mulighed for at få besparelser ind i dit budget på den energimæssige front. 

2. Hvad et energimærke omfatter

Hos Danske Bygningssagkyndige tilbyder vi tre dele. For det første giver vi en beregning af din bygnings forbrug og energimæssige tilstand, som vi beregner baseret på det normale forbrug i huset. Derudover giver vi en oversigt med forslag til hvordan du kan lave eneribesparende foranstaltninger og råd til hvordan energiforbruget i dit hus kan reduceres. Og sidst men ikke mindst giver vi en beregning på dit hus enerimærke. 

3. Prisen for et energimærke

Prissættelsen af et energimærke afhænger først og fremmest af dit hus. Afhængigt af om du har et familiehus, et rækkehus, et sommerhus eller et stuehus vil prisen for dit energimærke variere. Alle priser er reguleret af Erhvervsstyrelsen, men hos os kan du indhente gode tilbud. Vi kan både yde rabat ved udførelsen, og samtidig giver vi dig en tilstandsrapport og et eleftersyn. 

4. Kontakt os

Hos Danske Bygningssagkyndige giver vi dig et godt tilbud gennem vores energi konsulenter. Når du bestiller et opkald ringer vi dig op senest en dag senere, og herefter kan vi have dit energimærke klart inden for fem arbejds dage. Vi står også til rådighed ved spørgmål, så du kan altid række ud til os, hvis der skulle være noget. Du skal være ekstra opmærksom på, at ved salg af et hus skal du have et energimærke, og derfor bør du være ude i god tid, så du er sikker på at have et klart inden din ejendomsmægler sætter opstillingen op. 

You may like