Nyheder

2 måder at mindske \’panda-øjne\’

single image

Der er desværre mange danskere der går og bakser med de såkaldte \’panda-øjne\’. Altså de der meget genkendelige mørke render under øjenene der indikerer at man enten har sovet for lidt, arbejder lidt for meget eller fik lidt for meget at drikke igår.

Uanset hvilken af overstående der passer på dig, så er der vidst ingen tvivl om at vi alle helst ser at de forsvinder – det findes der heldigvis mange metoder til, men rom blev ikke bygget på én dag, og det gør forandringen heller ikke. 

Metode #1 – Hudplejeprodukter

Hvis du ikke lige har tiden til at sove ekstra, drikke mindre kaffe og slappe mere af i din hverdag, så er der heldigvis et hav af hudplejeprodukter derude, som kan hjælpe dig godt på vej. Den bedste øjencreme er den der passer til din hud, og det er ikke sikkert at du finder den i første, andet- eller tredje hug – men når du gør, er du ikke i tvivl.

Hvis du er lidt usikker på hvor du skal starte fordi du måske aldrig har købt en øjencreme før, så kan du altid søge mod de store og mere anerkendte brands derude og starten din søgen der. 

Det bør du være opmærksom på

Selvom det måske kan virke ligetil at \’bare\’ gå ind i den Matas og punge ud for den bedste øjencreme du kan købe for penge, så er det ikke sikkert at din hud reagerer specielt godt på den. 

Det kan nemlig være at din hud ikke reagerer godt på nogle af de parfumer der er i cremen, eller at den måske er for olieret til den hud – hvilket i værste fald bare kan efterlade din hud mere fedtet at se på, end frisk. 

Metode #2 – Den naturlige opfrisker

Selvom der findes mange gode produkter derude, som med garanti gør underværker ved de mørke render, så er der næsten ingenting der gør forskellen lige så godt som at lytte til sin krop og få den søvn og ro som man i virkeligheden har brug for. 

Ved at sove de otte timer du skal hver eneste nat, og samtidigt spise sundt og tænke over hvor meget alkohol du drikker, så kan du næsten opleve samme resultater på samme tid som med cremen. 

Det er bare ikke alle mennesker der lige har den tid, og selvom du måske ikke føler at det hjælper meget at sove en halv time ekstra, så gør mange bække små alligevel en stor å.

You may like